Полипропилен за печат AkyPrint

Побликувано от / Понеделник, 13 Февруари 2023 / Публикуван в Промоции

Полипропилен за печат – AkyPrint / Akylite

# Описание Дебелина Повърхност  Размер (см) Грама / м2
1 AkyLite  2,9 mm мат / мат 150/305 см 450 -600гр
2 AkyPrint  3 mm мат / мат  205/305 см 750 гр
3 AkyPrint 5 mm мат / мат 205/305 см 1600 гр

Полипропиленовите листове (PP bubble structured sheet) за директен печат са изработен за да покрият най-високите изисквания на съвременните технологии в полиграфията. Специфичната обработка на повърхностностите на листовете гарантира високо качество на изображението при всички технологии за плосък печат – солвентен, UV и сито-печат.

Структурата тип “пчелна пита” правят листовете AkyPrint / AKYLITE изключително равни и здрави. В същото време, те лесно могат да бъдат изрязани, биговани и щанцовани, което ги прави предпочитан материал за изработката на рекламни и информационни табели, дисплеи и стелажи при които огъването на материалът е нежелателно.
В съответствие със съвременните екологични приоритети, материалът е 100% рециклируем.

 

AKYPRINT

AkyPrint е полипропилен за печат със специална повърхност за по-високо качество на изображението и много здрава вътрешна структура. Материалът е устойчив на атмосферни влияния, химикали, масла и на повърхностни наранявания, което го прави подходящ както за вътрешни така и за външни приложения, като табели, рекламни дисплеи и други.

 • Листовете AkyPrint са идеални за сито и директен дигитален печат
 • По заявка, плоскостите AkyPrint могат да бъдат произведени с допълнителна UV защита, антистатично покритие и добавки за постигане по-висок клас негоримост.
 •  

  AKYLITE

  AkyLite e полипропилен за печат с гладка и равна повърхност подходящ за краткосрочни рекламни кампании с едностранно изображение.

  • Листовете AkyLite са идеални за сито и директен дигитален печат.

   

  ИНФОРМАЦИЯ:

  * Плоскостите се продават само на цял или половин лист.
   

  PDF брошура:

  Свали PDF брошурa:

   

  TOP