Коронавирус стикери

Побликувано от / Четвъртък, 09 Април 2020 / Публикуван в Какво ново?

Коронавирус стикери за под и врати – социално дистанциране

Търсите продукти, които да спомогнат за прилагането на социални дистанционни интервали и управление на опашките в търговските обекти? ВАСКОНИ ВИЖЪН АД ви предлага решение на този въпрос.

стикери коронавирус ковид-19

 

ПРЕДИМСВА:

ВАСКОНИ ВИЖЪН АД предлага подови и стенни стикери, които ще ви помогнат да обозначите ясно местата, където спазването на социална дистанция и необходимостта за носене на предпазни средства е задължително.

Такива стикери ще ви дадат възможност да определите ясно дали подходящо разстояние между хората изчакващи реда си се спазва.

Всеки от тези стикери за социално дистанциране е направен от материал, който ще издържи на интензивния трафик, както и на често почистване с вода и различни видове подови препарати и дезинфектанти.

Стикерите за социални разстояния и тези за носенето на предпазни средства са със специално разработен дизайн, така че те да бъдат лесно разпознаваеми с недвусмислено послание а също така и да бъдат лесни за инсталиране.

Продуктите трябва да бъдат инсталирани на гладки повърхности: подове, стени, врати, огледала и т.н.

ЗАЩИТЕТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС: Тези знаци помагат да защитите бизнеса си от правни проблеми и съдебни дела а също вашия персонал и клиенти чрез осигуряване на безопасна работна среда.

В НАЛИЧНОСТ! Всички стикери в настоящата презентация са на склад!

Могат да бъдат произведени стикери по дизайн и размери на клиента след допълнително уточняване на всички детайли и параметри с търговския отдел на фирма ВАСКОНИ ВИЖЪН АД.

 

D

Изтегли PDF файл от тук >>

F

Изтегли PDF файл от тук >>

TOP