Рязанe на фреза

Рязане по контур със CNC фреза. Рязане на обемни букви, векторни форми, форматиране на плоскости и табелки след преварително изпратен векторен файл от клиента.

Рязане и гравирaне с лазер

Рязане и гравиране по контур с лазер. Максимален размер на детайла 900 x 600 mm. Рязане и гравиране на плексиглас, плоскости за гравиране, кожа, картон, дърво и др. С предварително изпратен векторен файл.

Форматиране на плоскости

Форматиране на плоскости с вертикален циркуляр. Безстружково рязане и форматиране с вертикална машина с нож Sword на плоскости от рециклиран картон BeeLite, Re-Board, Пенокартон, поресто PVC и алуминиеви композитни плоскости BOND.


Рязане на профили за рамки

Рязане и сглобяване на алуминиеви профили за рамки на постери по стандартни (А1, А2, А3, А4) и по размер зададен от клиента.

Плоскости

Плексиглас PMMA, SAN, Кополиестер PET/PETG, разпенено PVC, Полистирол HIPS, Алуминиеви композитни плоскости BOND, Плоскости от рециклиран картон – ReBoard / BeeLite, Пенокартон

Фолио за плотер

Цветно самозалепващо фолио – Мономер, Полимер и Каст, Светлоотразително фолио, Апликиращо фолио и хартия, Имитация на пясъкоструй,


Текстил за печат

Текстил за печат от Georg + Otto Friedrich – лидер в производството на текстил за сито печат, inkjet дигитален печат, сублимационен печат с мастила на водна и маслена основа и печат с UV и LATEX мастистила.

За дигитален печат

Самозалепващо фолио за дигитален печат, Винил, Мрежа, Текстилно фолио за печат и Специализирани продукти. Ламинати за механична и UV защита.

Специализирани фолиа

Фолио за текстил, За затъмняване на прозорци, Авто-тунинг фолиа, Двойнозалепващи фолиа, Декоративни фолиа, Магнитно фолио, Текстилно фолио. Кристал винил


Визуална Комуникация

Системи за вътрешна и външна визуална комуникация – Module Plus, Rainbow, Curvo, Алуминиеви профили по размер на клиента. Изработка на рамки за постери по размер.

Материали от Алуминии

Алуминиеви профили за; рамки, за тотеми и дисплеи. Клик рамки, снап рамки, Готови рамки и банер системи. Дисплеи за дигитален печат – Roll up & Quick banners, Светлинни реклами, Алуминиева ламарина

Обемни Букви

Светещи обемни букви, Системи за обемни букви, профил от 3D Systems, F-кант от Elkamet, LED светещи кутии, Лепила и Инстрименти изработка на обемни букви.

TOP